Miss stredných škôl 2012

Please enter banners and links.

Váš ženský magazín mnau.sk sa rozhodol mediálne podporiť ďalší ročník súťaže o najkrajšie dievča spomedzi všetkých stredoškoláčok na Slovensku.

Rok 2012 sa bude niesť v znamení štvrtého ročníka Miss stredných škôl Slovenskej republiky. Projekt je prepracovanejší než po minulé roky a celý priebeh súťaže bude pod drobnohľadom profesionálnych kameramanov. Tento rok sa môžu mladé slečny prihlasovať aj prostredníctvom online prihlášky na stránke Miss stredných škôl.

Nechýba ani kategória miss internet za ktorú sa bude dať hlasovať online cez internet, a miss sympatia ktorú môže verejnosť podporiť prostredníctvom esemesiek.

Castingy

Castingy sa budú konať postupne spolu v 16 mestách po celom Slovensku. Lokality neboli vyberané náhodne – do úvahy boli brané mestá so strednými školami, ktoré majú prívlastok „dievčenské“. Rovnako sa zohľadňovali aj geografické podmienky a dopravná dostupnosť.

Na casting je potrebné prísť bez nalíčenia, toleruje sa maximálne jemné líčenie. Do tašky si treba pribaliť topánky na vysokom opätku (napríklad sandále či lodičky), dvojdielne plavkyfotografie (buď profesionálne alebo amatérske pre posúdenie fotogenickosti).

Podmienky prihlásenia sa do súťaže

Záujemkyňa musí byť študentkou akejkoľvek strednej školy na Slovensku, mať trvalé bydlisko na Slovensku a vek od 15 do 19 rokov. Pozor – výška nerozhoduje! Šancu má teda naozaj každá.

 

Všeobecné informácie

Celkové finále sa uskutoční 21. apríla 2012. Účasť rodičov je nutná len na finálovom castingu.

 

Viac podrobných informácii ako aj online prihlášku nájdete na http://www.missstrednychskol.sk

Napísala: Zuzana Šusterová