5 trikov, ako urobiť váš sexuálny život hravejším a vášnivejším

Please enter banners and links.

In love. A couple sitting at the table in the restaurant and man holding womans hands

Sexuálny život je ako každý iný aspekt vzťahu – potrebuje starostlivosť a občas aj trochu kreativity, aby zostal svieži a zábavný. Pokiaľ preto máte pocit, že sa vášeň z vášho spoločného života tak trochu vytratila alebo že rutina prevzala nad ním kontrolu, nebojte sa! Existuje množstvo spôsobov, ako vrátiť do vzťahu hravosť a oživiť vášnivé iskry.

Tu je niekoľko trikov, ktoré vám pomôžu urobiť nielen váš sexuálny, ale aj bežný život vášnivejším.

Pohrajte sa s fantáziami

Fantázie sú prirodzenou súčasťou našej sexuality, no nie každý má odvahu ich otvoriť. Ak sa však rozhodnete s partnerom hovoriť o tom, čo vás vzrušuje (vieme, že to nie je vždy ľahké), otvára sa vám celý nový svet eventualít a možno sa obaja prekvapíte, že máte podobné túžby. V sexuálnom živote je dôležité byť otvorený a experimentovať.

Zmeňte prostredie

Ak ste už zopár rokov vo vzťahu, je možné, že sa všetko deje v jednej a tej istej posteli. Zmena prostredia môže byť v tomto prípade skvelým osviežením. Nemusíte hneď utekať do luxusného hotela (aj keď to nie je zlý nápad!). Niekedy stačí vyskúšať novú miestnosť vo vašom dome alebo byte, napríklad obývačku alebo dokonca kuchyňu. Odrazu sa aj známe pohyby môžu zdať zaujímavejšie a vášnivejšie, pretože nové prostredie podporuje nové zážitky.

Skúste erotické hry

Keď hovoríme o tom, že sex by mal byť hravý, nemáme na mysli len predohru. V dobrom sexshope si môžete vybrať z množstva hier, ktoré dokážu do vášho vzťahu vniesť nový náboj.

Kartové hry, kocky s úlohami alebo dokonca spoločenské hry pre dospelých vám umožnia prelomiť rutinu a zapojiť do sexuálneho života viac zábavy. A nezabudnite, hrať sa môžete aj s pravidlami – len sa treba rozhodnúť, čo vás oboch baví.

Nájdite si čas na seba a partnera

V uponáhľanej dobe plnej povinností môže byť náročné nájsť si čas na kvalitné intímne chvíle s partnerom a špeciálnymi Venušinými guličkami. Preto sa oplatí plánovať.

Zorganizujte si „rande“, počas ktorého sa venujete len sebe. Vypnite mobily, zapáľte sviečky, pustite hudbu a venujte sa jeden druhému bez rozptýlení. Aj jednoduchý rituál, ako spoločný kúpeľ, môže byť začiatkom hravého a vášnivého večera.

Predohra začína už ráno

Kto povedal, že predohra musí začínať tesne pred sexom? Skúste byť hraví a zvodní počas celého dňa. Pošlite partnerovi sexy správu počas obeda, dotknite sa ho, keď prechádza okolo, alebo ho len jemne pobozkajte na krk, keď to najmenej čaká.

Tieto malé gestá pomôžu vytvoriť napätie a očakávanie, ktoré môžu večer vyústiť do skutočne vášnivého zážitku. Čím viac sa budete zapájať do týchto „mini-predohier“ počas dňa, tým viac energie a chuti si prinesiete do postele. Stačí len urobiť prvý krok a nebáť sa.

Zdroj obrázka: zinkevych/adobestock.com