Fialová je farba roka – vieš, ako ju správne skombinovať?

Please enter banners and links.

Spoločnosť Pantone aj tento rok vyhlásila farbu roka 2022. Je ňou zaujímavý fialovomodrý odtieň s názvom Very Peri. Za každou farbou, ktorú Pantone vyberie, je príbeh a posolstvo. Čítaj ďalej a zisti viac o tom, ako ju môžeš počas roka pekne kombinovať.

Prečo práve Very Peri?

Odtieň Very Peri má poukazovať na transformačné časy, ktorými si ľudstvo momentálne prechádza. Symbolizuje globálneho ducha a tvorivý prechod z izolácie do nového vnímania reality skrze digitálny dizajn a virtuálnu realitu, ktorá ponúka nové takmer živé možnosti.  Fialová Very Peri ilustruje moderný život, digitálny svet (hry, metaverse, umelecká sféra – móda, dizajn) a vyzdvihuje dôležitosť experimentovania, dynamiky, inovácií a veselého prístupu k životu.

Ako nosiť fialovú?

Na móde je skvelé to, že môžeš ukázať svoju osobnosť, postoj, náladu a vlastnú jedinečnú esenciu. Pokiaľ patríš medzi ľudí, ktorí obľubujú všetky farby, nielen čiernu, bielu či sivú, inšpiruj sa nasledujúcimi tipmi, ako vo Very Peri zažiariť!

Fialové topánky na každú príležitosť

Keď sa prejdeš po ulici, môžeš si všimnúť, že väčšina ľudí nosí topánky v neutrálnych farbách, najčastejšie je to čierna alebo tmavohnedá. Ak je to aj tvoj prípad a cítiš, že potrebuješ do svojho botníka vdýchnuť život, zaobstaraj si štýlové fialové topánky, ktoré oživia aj ten najnudnejší outfit.

Nezáleží na tom, či obľubuješ skôr streetwear alebo eleganciu, výber je široký a určite nájdeš ten správny kúsok. Fialové lodičky či dámska športová obuv sa dá nosiť kedykoľvek a obzvlášť to platí počas roka 2022. Si pripravená vyjsť z komfortnej zóny a zaradiť sa medzi trendsetterov?

Na párty so štýlom

Párty, firemné večierky či narodeninové oslavy sú príležitosti, ktoré vyžadujú extravagantné outfity. Čo tak skombinovať fialové obtiahnuté minišaty na ramienka s okázalými holografickými lodičkami a kabelkou Metallic carnival? Ak neobľubuješ šaty a sukne, pokojne môžeš siahnuť po fialových zvonových nohaviciach, croptope alebo roláku bez rukávov.

Veľmi zaujímavá farebná kombinácia je spojenie Very Peri a jemnej levanduľovej farby. S doplnkami to nemusíš preháňať, stačí minimalistická retiazka a náušnice, zrak okolia priláka nezvyčajná fialová a luxusné metalické lodičky! Najlepšie je na tom to, že nad vymýšľaním outfitu nemusíš stráviť dve hodiny. Jednoduché, no originálne kúsky urobia prácu aj za teba.

Vyjadri to nahlas

Ak si naklonená výrazným farbám a nebojíš sa byť nápadná, namiesto menších fialových doplnkov a detailov ťa určite zaujme značka Sprandi a jej kolekcia moderného a pohodlného street oblečenia. Odlíš sa od všedného davu a siahni po výraznej fialovej oversized mikine. A čo k tomu?

Nič nepokazíš obyčajnými džínsami, teplou prešívanou vestou, šiltovkou, sneakersmi a trendy batohom. Look môžeš doplniť kruhovými náušnicami, ktoré sú teraz populárne a outfit je hotový. Môžeš takto vyraziť do školy alebo do kina i na kávu s priateľmi. Ak hľadáš spojenie štýlu a komfortu, Sprandi splní tvoje očakávania! Inšpirovali sme ťa? Osviež svoj šatník aktuálnymi trendovými kúskami, ktoré nájdeš na ccc.eu.