Please enter banners and links.
Obsah vitamínov, minerálov alebo vlákniny je najvyšší v čerstvom plode. Každý ďalší úkon ako skladovanie či konzervovanie znižuje ich zdravý obsah. Raz za deň si dajte nejakú vitamínovú bombu. Pridajte si do vášho jedálnička jablká, slivky, hrušky, cviklu, mrkvu, kapustu, ale aj rôzne džúsy, kokteily a iné podoby čerstvých plodín.
Ak máte radi ovocný alebo zeleninový šťavy, urobte si to na raňajky. Alebo si to pripravte ako desiatu či olovrant. Nielenže sa budete cítiť lepšie, ale verte alebo nie, budete mať oveľa viac energie ako z nejakého pečiva.
Chcete zažiť fantastickú explóziu ovocnej chuti? Vyrobte si lahodný a zdravý nápoj zo 100% prírodných surovín, a to bez pridania konzervačných látok. SmoothieMaker je odšťavovač, s ktorým si doma vyrobíte, tie najlahodnejšie džúsy. Vďaka ostrým nožom zvládne skvele vyšľahať aj mliečne koktaily, zmrzliny a ovocné peny.Stačí si vybrať obľúbené ovocie, pridať do pohára trochu medu alebo trstinového cukru a rozmixovať v Smoothie Makeri.
Je to tak ľahké, že si ho zamiluje celá rodina! Super pomocníka ocenia aj mamičky s malými deťmi. Za malú chvíľku pripravia zdravé výživy alebo ovocné peny. Iní zas neodolajú chutným ovocným zmrzlinám či našľahaným mliečnym koktailom.
Ovládanie Smoothie Maker je veľmi jednoduché a bezpečné. Stačí nakrájať suroviny do pohára, zasadiť ho do odšťavovača, otočiť hore dnom a pár sekúnd mixovať. Ostré nože sa točia neuveriteľnou rýchlosťou – 72 000 otáčok za minútu.A ako sa to čistí? Úplne jednoducho! Špeciálny pohár na čistenie stačí naplniť vodou, nasadiť na Smoothie Maker, otočiť hore a mixovať. Prístroj bude opäť čistý, a to bez akéhokoľvek rozoberania.
Smoothie Maker ovocie a zeleninu celú rozmixuje, teda vznikne hustejšia šťavaako z iných odšťavovačov. Hustota závisí od druhu plodiny. Niekedy sa takýto nápoj riedi aj minerálkou, alebo vodou, aby nebol príliš hustý. Všetko si viete namixovať, podľa vašich chutí.
V zásade platí, že ovocie a zelenina by sa navzájom pri odšťavovaní nemali kombinovať. Výnimku tvorí snáď mrkva či jablko, ktoré môžeme použiť na dochutenie inak chuťovo neatraktívnych štiav. Šťavu po odšťavení je dobré ihneď vypiť, pretože určité enzýmy dokážu z nej vyprchať už po niekoľkých minútach.
Reklamný článok