Súťaž: Vyhrajte farebné kontaktné šošovky! Ukončené

Please enter banners and links.

Váš online ženský magazín mnau.sk v spolupráci s internetovým obchodom sosovky-kontaktne.sk Vám prinášajú úžasnú možnosť výhry. Tak neváhajte a zapojte sa do tejto súťaže o farebné kontaktné šošovky!

Sosovky-kontaktne.sk sú internetovým obchodom pôsobiacim na Slovensku, ktorý Vám prináša až priamo domov široký sortiment kontaktných šošoviek a omnoho viac. Na výber máte rôzne typy dioptrických šošoviek, ktoré určite dokonale nahradia Vaše okuliare. S šošovkami sa budete cítiť oveľa lepšie a hlavne nebudú Vás vôbec obmedzovať vo Vašich obľúbených činnostiach.

Obchod Vám však ponúka i obrovský výber v súčasnosti stále obľúbenejších farebných šošoviek, ktoré z Vašich očí urobia skvost, ktorý si všimne hneď každý.

Sosovky-kontaktne.sk sa snažia svojim zákazníkom pomáhať čo najviac, a preto ponúkajú množstvo výhod. Napríklad pri nákupe nad 70 eur vôbec neplatíte poštovné. Veľkou výhodou je i expresné doručenie tovaru, keďže väčšinu tovaru má obchod vždy na sklade. Navyše, pri nákupe nad 33eur získa každý zákazník zdarma 100ml roztok na kontaktné šošovky.

Ak sa Vám to zdá málo, tak verte že to nie je úplne všetko čo Vám obchod výhodne ponúka. Ale je už na Vás zistiť čo ďalšie môžete získať. Navštívte preto stránky obchodu, nájdite odpoveď na našu súťažnú otázku a zapojte sa do súťaže o farebné kontaktné šošovky značky ColourVUE podľa vlastného výberu.

 

Súťažná otázka: Aká je výška zľavy ktorú získa zákazník pri prvej objednávke na sosovky-kontaktne.sk?

 

Tak veľa šťastia pri hľadaní odpovede!!!

Súťaž trvá od 11.5.2011 – 29.5.2011

Súťaž ukončená

Výherca: Pani Henrieta, Nitra

Informujte ma o novej súťaži, prípadne o novinkách na mnau.sk
email:

captcha

Bezpečnostný text z obrázku: