Bod G naozaj EXISTUJE!

Please enter banners and links.

Áno, je to pravda aj napriek tomu, že mnohí tento zázračný bod stále považujú iba za mýtus. Má ho každá žena, aj vy. Nachádza sa na vnútornej stene pošvy pod brušnou dutinou. Jeho presné súradnice však neexistujú lebo každá žena ho má v inej hĺbke.

Pri klasickej misionárskej polohe ho nie je možné stimulovať a preto ho niektoré ženy ešte neobjavili. Ale ak vyskúšate polohu na štyroch zrejme sa k nemu dopracujete. Alebo stavte na šikovné prstíky. Zapáči sa vám to!

Na prelome 70. a 80. rokov minulého storočia mal anglický profesor medicíny Edwin Belzer podozrenie, že ženy ktoré sa chodia sťažovať na únik moču si v skutočnosti „necvrkli“, iba si poriadne užívajú. Túto myšlienku nevyvrátiteľne potvrdil jeho experiment. Jedna z jeho študentiek prehltla tabletu ktorá farbí moč namodro a jej úlohou bolo poriadne si užiť masturbáciou. Výsledkom boli čisté plachty bez modrých škvŕn.

Ak si teda myslíte, že už sa pocikáte, nerobte paniku a uvoľnite sa. Bod G sa nachádza pri močovom mechúri a teda jeho dráždenie môže vyvolávať pocit nutnosti ísť na toaletu.

Na otázku čo je to vlastne bod G neexistuje jednoznačná odpoveď. Názory odborníkov sa však dajú zhrnúť do dvoch základných teórii. Prvá tvrdí, že tento bod je časť uretry (trubice), ktorá odvádza moč z mechúra do vulvy. Druhá teória vraví, že ide o obdobu mužskej prostaty.

Vy sama so sebou určite pošantíte a objavíte ho, no partner to bude mať ťažšie. Najlepšie bude, ak to skúsi svojimi nezbednými prstíkmi – jeho dva prsty by mali rytmicky vibrovať bruškami a dotýkať sa brušnej steny. Podľa možnosti čo najpomalšie a najhlbšie. Zavzdychali ste, zmenila ste výraz tváre alebo cítite ako mu po prstoch začíta tiecť tekutina? Gratulujeme! Našiel ho a vy sa môže oddať vášni naplno.